| Sign In | Join Free | My futurenowinc.com |
|
Brand Name : LINKWIN
Model Number : SEL002
Certification : CE
Place of Origin : CHINA
MOQ : 1000pcs
Price : USD0.25/PC to USD0.5/PC
Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Supply Ability : 10000pcs per month
Delivery Time : 10 working day
Packaging Details : 500pcs in a carton
Material : TAG:ABS ; Lanyard:Metal
Protocol : ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
Frequency : 860MHZ to 960MHZ(GB)
Chip : H3
Read range : Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader
Application : Logistic ; asset management ; industry
RFID UHF SEAL TAG SEL002 , 860 to 960 MHZ RFID cable tag for container , RFID Logistic TAG , RFID Lanyard tag
The tag is specially designed for Truck,logistic, asset management and other industry application .the lanyard is made of metal which can stand high pressure and harsh environment.
| Specifications | |
| Protocol | ISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2 |
| Chip | H3 |
| Memory | EPC 96bits,USER 512bits,TID 64bits |
| Application | Logistic ; asset management ; industry |
| Read range | Up to 4 meter by fixed reader; Up to 2 meter by handheld reader |
| Frequency | 860MHZ to 960MHZ(GB) |
| Tag Size | Body:77.8*32.2*15.3mm Cable diameter:1.8mm |
| Metal Lanyard | 150mm or customized |
| Material | TAG:ABS ; Lanyard:Metal |
| Color | Oragne or Customized |
| IP Rating | IP68 |
| Storage temp | -40℃ to 80 ℃ |

| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. |
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely. |
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. |
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. |
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. |
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. |
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. |
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount |
|
|
UHF RFID Cable Tag H3 Chip Logistic 77.8*32.2mm 4 Meter Read Range Images |